ENGEGA AMB SEUWAGEN

engega-seuwagen
Impulsant la Mobilitat Elèctrica amb Seuwagen

 

Conduint cap a un Futur Més Net: El Compromís de Seuwagen amb el Pla Engega d'Andorra

Seuwagen, un referent destacat en el panorama automotriu d'Andorra, es suma al compromís del Govern en la promoció de la mobilitat sostenible a través del Pla Engega. Amb una nova edició a punt de llançar-se, aquest programa renovat reforça el compromís compartit d'Andorra amb un futur més verd i respectuós amb el medi ambient.

 

A través de Seuwagen, els residents d'Andorra tenen accés a una àmplia gamma de vehicles elèctrics de primer nivell. Des de cotxes urbans fins a SUVs i vehicles comercials, la selecció de Seuwagen ofereix opcions per a tots els estils de vida i necessitats de mobilitat. I més enllà de la simple venda de vehicles, Seuwagen proporciona una experiència completa de mobilitat elèctrica, des de l'assessorament inicial fins al manteniment continu.

 

Amb el suport de Seuwagen, els conductors poden explorar els beneficis de la conducció elèctrica amb confiança i comoditat. En adquirir un vehicle elèctric de Seuwagen, els clients reben més que un simple cotxe: tenen l'oportunitat de contribuir activament a la reducció de les emissions de carboni i a la millora de la qualitat de l'aire a Andorra.

 

Unint forces amb el Pla Engega, Seuwagen no sols ofereix vehicles elèctrics excepcionals i de les millors marques com Tesla, E-tron, Smart, Polestar, Volkswagen… sinó que també fomenta i facilita la transició cap a un parc automotor més sostenible per a tots els andorrans. 

A través d'aquesta col·laboració, Andorra està signant un compromís clar amb un futur de conducció més net, més verda i més prometedor per a tots.

El futur de la mobilitat a Andorra es perfila elèctric, i el Pla Engega es consolida com una peça clau en aquesta transformació cap a un país més sostenible i respectuós amb el medi ambient.
Per a obtenir més informació, els convidem a posar-se en contacte amb Seuwagen i descobrir com podem formar part d'aquesta emocionant transformació cap a una mobilitat més sostenible.

 

Avinguda Tarragona, 51
AD500 Andorra la Vella


Seuwagen 2020 ©