Avís Legal

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s'informa que www.seuwagen.com és un domini de l'entitat ETNA SERVEIS, S.L., amb domicili social a: Av. Tarragona, 51 - AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D'ANDORRA), amb correu electrònic:info@seuwagen.com

Inscrita amb número de Registre Tributari L-708385-P i amb número de Registre de comerç 920893-Y.

Dades d'identificació del Responsable del Tractament i domicili on es porta a terme el tractament de dades:

ETNE SERVEIS, S.L.
Av. Tarragona, 51
AD500 ANDORRA LA VELLA (ANDORRA)

Per a més informació pot contactar-nos mitjançant un escrit a la direcció anteriorment detallada o un correu electrònic a la següent direcció: info@seuwagen.com

ACCÉS I USUARIS

L'accés al lloc web www.seuwagen.com atribueix a qui ho realitza la condició d'USUARI, i expressa l'acceptació plena i sense reserves per part de l'USUARI de totes i cadascuna de les presents CONDICIONS D'US i la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. No obstant això, ETNA SERVEIS, S.L. es reserva la possibilitat de condicionar l'accés de determinats serveis puntuals al previ registre de l' USUARI mitjançant el formulari de contacte o mitjançant un correu electrònic de contacte, que es trobarà, si s'escau, a disposició de qui desitgi sol.licitarnos informació o sol.licitar cita prèvia de visita com a USUARI REGISTRAT.

Quan sigui necessari que l'USUARI es registri com a USUARI REGISTRAT o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les dades personals dels USUARIS li serà aplicable el que es disposa en l'epígraf sobre Política de Privacitat. Sol·licitem consulti la mateixa, a fi efecte de ser informat sobre el tractament, conservació i drets sobre les seves dades.

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l'ordre públic. Així mateix, queda prohibit, l'ús de la Web amb finalitats il·lícites o lesives contra ETNA SERVEIS, S.L. o qualsevol tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

Avinguda Tarragona, 51
AD500 Andorra la Vella


Seuwagen 2020 ©